Cand aveam 18 ani mi-am pierdut mama in fata maladiei secolului, cancerul. Atunci eram copil si am luat de bun ce spuneau oamenii, cancerul nu se poate vindeca. Apoi, cativa ani mai tarziu prietena mea atunci – acum sotia mea – si-a pierdut tatal, tot bolnav de cancer.

Incet dar sigur, tragediile din viata m-au determinat sa caut, sa cercetez si sa gasesc remedii pentru aceasta maladie. Daca atunci, in urma cu peste 20 ani as fi stiut ce stiu acum cu siguranta mi-as fi salvat mama si pe tatal sotiei mele.

In peste 20 ani am descoperit remediile cu care poate fi vindecat cancerul. 99% din cei pe care i-am sfatuit ce sa faca s-au vindecat. A fost evident nevoie si de adaptarea dietei, consumul responsabil de apa, etc.

Din pacate un bolnav de cancer nu are timp suficient sa cerceteze piata, sa studieze si mai ales – sa incerce – tot felul de asa-zise remedii de pe piata, remedii cu preturi exagerate. Si daca preturile ar fi singurul impediment ar fi ok insa aceasta multitudine de „remedii” sunt doar niste amagiri.

Am testat mii de „remedii”, de la vraci fara licenta pana la produse scumpe importate de pe mapamond. Cele mai eficiente le-am adus pentru prietenii de familie si pentru membrii din familie care au avut nevoie.

In timp mi-am permis sa fac benevol acest efort, oamenii se vindecau si-mi erau recunoscatori. Mi-am dedicat viata pentru a ajuta bolnavii sa se vindece de cancer, in timp am reusit sa aduc remedii eficiente si sa scriu despre cum va puteti vindeca de cancer eficient. Am si cateva produse inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Din 1994 mi-am facut firma SC ELA STAR impreuna cu tatal si sotia mea, numele firmei este al mamei mele, „Ela” de la „Elena”. Mi-am facut firma pentru a putea aduce legal si corect remediile necesare din SUA, China si de oriunde este nevoie.

Cea mai frecventa intrebare este de ce sa creada ca ceea ce le ofer eu este „mai bun si mai eficient”. Raspunsul vine din suflet: stiu ce inseamna sa pierzi pe cineva drag si vreau sa vad ca va vindecati si ca va bucurati de viata. Daca exista ceva mai eficient il aduceam pe acela. Chiar si la remediile pe care le ofer eu exista mii de variante de la mii de comercianti. Micile diferente fac diferenta!

Multi bolnavi isi pierd speranta pentru ca incearca diverse remedii si sunt dezamagiti. Cand am inceput, in 1994 nu existau astfel de sarlatani si puteam ajuta mai multi oameni. Faptul ca ati ajuns sa cititi aceste randuri nu este un lucru intamplator. Ati ajuns unde trebuie.

Contactati-ma daca aveti nevoie de sfaturi si va voi ajuta. Cel mai important lucru pentru un bolnav de cancer este timpul. Va puteti vindeca doar daca aveti timp si nu-l irositi. Luati remediile pe care vi le dau eu si luati-le la timp, corect si in doza exacta, schimbati-va dieta si aveti incredere ca veti reusi.

Indoiti-va, pierdeti timpul, cautati acei sarlatani ce cu vorbe mieroase va iau banii si viata dv. va fi scurta si tragica.

Cititi si