Va scriam recent intr-un articol despre Moduloterapie cum ca aceasta noua tehnologie va ajuta sa vindecati mii de afectiuni. Articolul de azi este dedicat exclusiv cancerului pentru ca dupa cum stiti, moduloterapia este un tratament adjuvant petru cancer.

 

Astfel, pentru a vindeca orice forma de cancer aveti in primul rand nevoie de DVD-ul Cancer BAZA. Acesta contine frecventele de baza pentru distrugerea celulelor canceroase, frecvente ce sunt comune multor forme de cancer:

DVD Cancer BAZA

DVD Cancer BAZA

Fiecare CD sau DVD de Moduloterapie contine mai multe seturi de frecvente astfel incat fiecare poate utiliza exct frecventele care i se potrivesc si care functioneaza mai bine.

In plus fata de DVD-ul Cancer Baza veti avea nevoie de un CD sau DVD pentru tipul de cancer specifica de care suferiti.

Lista cu toate afectiunile o gasiti aici: http://www.moduloterapie.ro/afectiuni.html. Alegeti ce aveti nevoie si comandati-le cat mai repede pentru ca se fac pe comanda si dureaza cateva zile, chiar o saptamana pana le primiti.

Cand va ajung acasa folositi CD-urile sau DVD-urile o data pe zi minim intr-un sistem audio de calitate, fara amplificare sau modificare a frecventelor. SI nu uitati, folositi Moduloterapie, CD-uri sau DVD-uri originale, nu va luati dupa toti sarlatanii care vand sau afiseaza pe internet tot felul de „frecvente din lumina sau frecvente astrale” care n-au nici o baza stiintifica sau macar rationala.

 

Cititi si