Un client ne scria la un moment dat si ne povestea ca a fost angajat Fares si ca nu mai are incredere sa cumpere ceaiuri de nicaieri din Romania. A fost frapant sa descopar astazi un articol in Libertarea in care fost angajati declara ca la Fares conditiile de productie sunt mai mult decat mizere. In articol – clumea – nu se spune nimic despre fan desi din poze se vede ca fanul este omniprezent.

In articolul din Libertarea nu s-a intrebat nimeni ce cauta fanul printre ceaiuri – oare ce? Probabil clientul avea dreptate! De ce sa nu-l bage pe langa ceaiuri? Are rol doar estetic? Oare ce cauta acolo?

Oricum, nu conteaza fata de ce scrie in articolul din Libertatea despre insecticide, mizerie, par, transpiratie si papuci murdari, sobolani si gandaci, fanul ar fi o alternativa chiar sanatoasa.

Menta, teiul sau gălbenelele și tot restul de plante introduse în plicurile mărcii Fares sunt cumpărate inclusiv de la persoane care le culeg în perdele murdare, plante care apoi sunt tratate cu insecticide, raticide și tocate alături de insecte și rozătoare înainte să ajungă în plicurile de ceai, conform mărturiilor unor foști angajați ai companiei […]

Sursă: Mărturiile din interior! Secretele fabricării celui mai sănătos ceai la plic: Plantele sunt intoxicate chimic, iar șobolanii se pot afla în compoziție | Ştiri, Ştiri interne, Ultima oră | Libertatea.ro

Cititi si