Incredibil de simplu de folosit, acest remediu mai putin cunoscut s-a dovedit extrem de eficient pentru mii de afectiuni.

Imaginati-va cum ar fi ca in viitor sa mergeti in cabinetul doctorului (doctor futurist, nu macelar din Romania) si sa iesiti cu un CD in mana. Introduceti CD-ul intr-un dispozitiv de redare si acasa va vindecati.

Simplu, pur si simplu va vindecati. Asta face Moduloterapia. Cercetatorii studiaza frecventele de distrugere pentru mii de afectiuni. La fel cum sticla se sparge cand este expusa la frecventa de rezonanta, la fel si moleculele de cancer sau alta afectiune se distruc cand sunt expuse la frecventele de distrugere.

Evident si in acest domeniu au aparut tot felul de falsuri, de terapii prin „lumina” care nu fac decat sa va piarda vremea fara a fi eficiente.

Moduloterapia este simplu, stiinta pura, fara „lumina” si „rugaciune”. Merge dovedit. Sit-ul oficial: www.moduloterapie.ro.

Principiul Moduloterapiei poate fi ilustrat prin utilizarea unei note muzicale intense pentru a sparge un pahar de vin: moleculele paharului deja oscileaza cu anumite armonice (multiple) ale notei respective; sunt in rezonanta cu aceasta. Deoarece orice altceva are o frecventa de rezonanta diferita, nimic in afara de pahar nu este distrus. Exista literalmente sute de trilioane de frecvente de rezonanta diferite si fiecare specie de molecule isi are propria frecmenta.

Sursă: Moduloterapie® – Acasa

Cititi si