„Ajutati-ma va rog, sunteti ultima speranta. Am nevoie de tratamentul dv.”
„OK, ia asta neaparat pe stomacul gol, in fiecare zi, fara pauza, in dozele astea. Fa-ti analize cand o termini si sigur te vindeci daca urmezi protocolul.”
„Sigur, o sa respect totul exact asa.”
„Ba n-o s-o faci.”
„Cu siguranta asa voi face. Vreau sa ma vindec, am vazut ca toti pe care i-ati ajutat s-au vindecat si tin la viata mea.”
„Bine.”
Asa incep majoritatea discutiilor mele cu cei bolnavi de cancer. Apoi incep pentru prima data tratamentul cu Chippewa. Apoi se simt mai bine si incep sa uite. Incep sa uite cum le era si cine i-a ajutat. Uita ca a lua Chippewa este doar prima parte a tratamentului. La inceput:
„N-am mai luat ca nu mai era nevoie si am simtit nevoia sa fac o pauza. Va multumesc, a fost bun, m-am vindecat.”
„Pai daca faci pauza, la reluarea tratamentului nu mai functioneaza la fel de bine. Trebuie urmat tratamentul si dupa sa faci analize. E foarte important.”
„Doctorul zice ca sunt bine. Nu mai am nevoie de tratamentul dv.”
„Ok…”
Dupa o luna….
„Am luat tratamentul dv. si acum imi e rau. Ce mi-ati dat?”
„Va e rau tocmai pentru ca nu ati mai vrut sa urmati tratamentul. Va era bine cu el. Ati uitat?”
„Ba nu, doctorul zice ca de la porcariile astea naturiste mi-e mai rau.”
„… E 100% natural, din plante … n-are efecte adverse … a contat halca de friptura de porc pe care ati mancat-o la pranz…. v-am spus sa renuntati la lactate … la efectele de la chimioterapie nu v-ati gandit? …. adauga aici orice raspuns, oricum n-are rost pentru ca omul e deja pe drumul fara de intoarcere…”

Am trecut prin scenariul asta de mii de ori. Cand sunt cu cutitul la os oamenii urmeaza tratamentul cu strictete. Nu asteapta vindecarea completa si renunta. Apoi mor.

Exista si cei inteligenti, cam 60% care se vindeca pentru ca urmeaza tratamentul. Iau intai cum li se recomanda si apoi urmeaza protocolul de tratament personalizat bazat pe analizele lor.

Am spus-o de mii de ori: timpul este esential, nu aveti timp sa asteptati. Incepeti acum, maine va fi prea tarziu. A, si inca ceva, nu-mi mai pierdeti timpul daca nu vreti sa urmati tratamentul intocmai. M-am saturat sa va invat ce sa faceti pentru ca apoi sa muriti oricum. Sunt noptile mele, timpul meu pe care prefer sa-l petrec cu familia si fetitele mele. In fiecare zi sute de oameni vin disperati si pleaca sa moara pe diverse motive:
„A, tratamentele dv. sunt prea scumpe. Daca era pe la vreo 200 lei le luam.
„Mergeti si vindecati-va cu ceai de musetel. E 2 lei la farmacie. E vorba de remedii pentru CANCER, nu pentru raceala.”
….sau
„A, de banii astia merg la restaurant cu prietenii si ma distrez, nu cumpar ceaiuri.”
„Da, adaugati carnita, alcool, branzica si veti avea succes garantat in tratament.”
…sau
„N-am incredere, am incercat 100 de variante si sunt numai sarlatani. Dv. de ce sa cred ca sunteti diferit?”
In genere, genul asta de pacient nu are nici o sansa pentru ca desi intr-adevar sunt – nu doar zeci ci mii de sarlatani pe piata – si-a pierdut deja increderea ca se poate face ceva pentru el. Va merge pe varianta medicala care pana in prezent nu are varianta 100% eficienta pentru cancer.
Un raspuns de genul e tot ce pot sa-i ofer:
„Pai de 20 ani toti care au urmat intocmai tratamentul s-au vindecat, dv. de ce n-ati face-o? S-au vindecat si animale, caini chiar in faze terminale. Luati si de test si va convingeti cu propriile analize ca va puteti vindeca!”

Asadar, trebuie sa o spun raspicat si clar: CONTACTATI-MA DOAR DACA VRETI SA VA VINDECATI SI SA URMATI CEEA CE VA SPUN. Atat. Nu sunt aici pentru testele nimanui si la dispozitia nimanui. Se pot vindeca garantat 99% din formele de cancer chiar si in faza terminala sau in cele mai rele cazuri, se pot imbunatati starea pacientului si prelungi viata. Totul este ca pacientul sa aiba timp sa inceapa protocolul si sa inceapa drumul ascendent spre vindecare. Ma bucur sa ajut oamenii in suferinta dar unii sunt facuti sa-si urmeze propria karma indiferent de bunavointa din jur. Sanatate!

Doar pentru cei care VOR: 0742.619.927

Cititi si