Va prezentam mai jos citate din mesajul doctorului oncolog Victor A. Marcial-Vega, M.D. de la spitalul Johns Hopkins.

Doctorul Vega a folosit Chippewa, ceaiul indian pentru a trata pacienti cu cancer in diverse faze, inclusiv faze terminale. Va prezentam mai jos cateva citate din mesajul doctorului referitor la tratamentul pacientilor cu cancer folosind Chippewa. Acest produs fantastic adus din SUA se gaseste si in Romania de peste 20 ani insa putina lume a auzit de el.

Problema majora este ca astfel de remedii care pot vindeca rapid cancerul nu sunt suficient cunoscute spre deosebire de marile companii care isi permit sa vanda tot felul de alte produse nu la fel de eficiente precum Chippewa.

Dupa cum spunea unul dintre pacientii care s-a vindecat de cancer cu Chippewa si Kombucco Orientalis Cancer Clear, munca de distributie a acestor produse in Romania este o „munca de samaritean”.

Asadar iata ce spune acest doctor despre Chippewa:

„Sunt un cercetator si un chemoterapeut oncolog pregatit la Johns Hopkins Hospital, si am fost profesor de oncologie la Washington University si la University of Miami, si nu am fost pregatit pentru lucrurile pe care urma sa le vad.
[…]
Aceasta pregatire, impreuna cu alte regimuri precum nutritia si tehnici pentru corp si spirit au fost cheia succesului obtinut la pacienti… care erau in faza ‘terminala’.

Am pacienti cu cancer cu metastaze la care s-a produs remisiunea completa dovedita de examen clinic, biopsii si radiografii.

Desi am testat numai pe cativa dintre pacienti [..] indica o descoperire majora pentru medicina.
[..]
Sunt foarte incantat ca pot cerceta acest preparat din moment ce functioneaza fara sa aiba efecte secundare.

Conceptele mele despre medicina si sanatate s-au schimbat drastic. Producatorul Chippewa are cele mai inalte standarde etice si morale.” – Victor A. Marcial-Vega, M.D.

Chippewa in Romania: http://www.chippewa.ro
Wikidoc: https://www.wikidoc.org/index.php/Victor_A._Marcial-Vega

Cititi si