de Ciprian Cernat

De peste 20 ani cred ca au fost zeci de mii de bolnavi de cancer pe care i-am ajutat fie sa se vindece, fie si numai cu sfaturi si recomandari. Nu am fost insa la fel de priceput de la inceput.

Mi-am pierdut mama in fata maladiei secolului. A murit de cancer pulmonar si nu am putut face nimic. Cand s-a intamplat asta nu banii erau problema. Ne permiteam orice remediu oricat de scump si nou ar fi fost. Ne-am bazat pe medici si medicina clasica. De murit a murit in spital. Doctorii nu au salvat-o…

Am avut incredere in chimioterapie, in radioterapie si ce-am facut? Poate pe unii ii ajuta insa sa-mi vad mama fara par si abia reusind sa meraga prin casa nu este o privesliste prea frumoasa.

Intre timp viata mea a luat o alta directie. La inceput incercam sa ajut bolnavii de cancer cu ce putina experieta am avut. Bineinteles ca vindecarea era imposibila din experienta mea, asa ca alinarea suferintei era tot la ce puteam spera. Mai erau unii care se „vindecau” cu operatii si extirparea tumorii. Din pacate am constatat ca si acestia recidivau in proportie de 60%.

Dupa multe cercetari si studiu am aflat multe „secrete” ale cancerului. Nu este scopul acestui articol sa povestesc intreaga mea aventura in domeniu. Problema nu este ca nu se poate vindeca. Ba chiar se poate vindeca relativ usor, in proportie de 80% daca nu ati folosit alte produse si 60% daca ati folosit. Vedeti un articol aici de unde am scos procentele.

Dar sa revin la titlul articolului: acum stiu in proportie de 90% cum si ce trebuie facut pentru un bolnav de cancer. Da, se poate, insa periodic primesc astfel de mesaje:

Dacă ceea ce spuneti dvs este si adevarat ati ales calea cea buna, nu o sa mai fie nimeni bolnav de cancer nu o a mai sufere nimeni si boala asta mortală. O sa dispara si cei suferinzi vor fi fericiți! Dar pe piața românească au apărut tot felul de produse magice cu care te vindeca si care umplu buzunarele cu arginti celor cate se straduiesc din greu sa se îmbogățească din suferinta! Dar ma gandesc ca cei care au descoperot acest ceai miraculos ar trebui sa primească premiul nobel. Cei care le fac reclama sant si ei oameni iar numai bunul DUMNEZEU este doctorul care ne va vindeca de toate! Sa incerc si eu acest ceai! Oare chiar ma va vindeca?

Nu pot raspunde simplu la un astfel de mesaj. De aceea i-am dedicat un articol intreg. Din pacate logica nu merge asa: „Dacă ceea ce spuneti dvs este si adevarat ati ales calea cea buna, nu o sa mai fie nimeni bolnav de cancer…”.

Nu este suficient sa stiu ca vindeca. Nu este suficient sa spun. Oamenii nu au incredere. Au incercat mii si mii de produse mincinoase. Sa incerce inca unul nu mai pot nici fizic, nici financiar asa ca renunta la un metru de linia de final. Intrebati-va cati din cei aproape 2000 membri ai grupului meu au folosit produsul. Va spun , eu: maxim 10%. Daca ar fi fost siguri 100% sau macar 80% ca se vindeca, cati ar fi incercat Chippewa?

Acum revenim la partea in care va dati singura un raspuns partial: „Dar pe piața românească au apărut tot felul de produse magice cu care te vindeca si care umplu buzunarele cu arginti celor cate se straduiesc din greu sa se îmbogățească din suferinta!”

Vedeti dumneavoastra, DA, au aparut tot felul de „falsi profeti” care promit marea cu sarea si care denigreaza orice fel de produs sau terapie care ar putea functiona. Mai mult chiar, unele produse bine vandute sunt special facute de Big Pharma pentru a scadea increderea oamenilor in cele care chiar functioneaza. De fapt nu sunt multe. Eu am patentat Chippewa la OSIM. Daca era ceva mai bun cu siguranta il dadeam pe acela clientilor mei. Bine, mai sunt cateva dar deja le recomand cu drag si au efecte fantastice impreuna.

„Dar ma gandesc ca cei care au descoperot acest ceai miraculos ar trebui sa primească premiul nobel.” ziceti dumneavoastra…

Se investesc milioane de dolari in cercetari pentru cancer. Cum ar fi sa va dea doctorul un produs precum Chippewa care costa 600 lei pe luna si sa va vindecati? Ce s-ar intampla cu milioanele de dolari pentru cercetare? Ce ar face doctorii fara sa le fie platite baban operatiile? Chimioterapia? Radioterapia? Analgezicele si milioanele de produse pe care le folosesc un bolnav de cancer? Spitalizarea, etc???? Este o intreaga industrie care traieste ca o molima pe seama bolnavilor de cancer. Cum va inchipuiti dv. ca cineva ca mine ar primi premiul nobel pentru ca poate sa vindeca cancerul? Le omor sursa de profit. Le distrug afaceri de miliarde!!! Ce recompensa as putea primi ar fi sa dispar fara urma, sit-urile sa-mi fie sterse sau blocate…

Dar stati putin, am patit deja asta. Sit-ul oficial www.alb.ro pe care il am de 15 ani (!!!) tocmai a fost blocat de Facebook. Pana si sit-ul meu personal www.cipriancernat.ro care nu are nicio legatura cu produsele mele a fost blocat. Nu ma credeti? Incercati sa postati pe Facebook un link spre unul dintre domenii si veti vedea.

Da, si Facebook face parte din mega corporatia internationala. Altfel cum va explicati ca fiecare sit de internet are obligatia sa ofere o modalitate de contact dar Facebook nu are asa ceva? Nu poti lua legatura cu un angajat de la Facebook. Credeti-ma, am incercat asta pentru a intelege ce au cu sit-urile mele insa interesele lor depasesc cu mult nivelul meu.

Era o vreme cand Chippewa era oferit cu circuit inchis. Acum am decis sa il ofer tuturor. Nu va aproba nimeni un produs care vindeca cancerul ca medicament insa se vor aproba produse si chimicale care arata in teste ca au o rata de succes de 1%. Asta stim deja.

Chippewa este aprobat si comercializat ca supliment alimentar insa chiar si asa au incercat multi sa il falsifice si sa il denigreze.

Ideea este ca nu ati ajuns aici din greseala sa cititi asta. Nimic nu este intamplator si toate pe lumea acestea se vor echilibra. Aveti incredere in Dumnezeu si va va arata calea cea dreapta. Sanatate!

Sit oficial Chippewa: www.chippewa.ro
Nr. meu de tel: 0742619927
Comanda Chippewa puteti face de pe sit-ul oficial sau www.emixir.ro sau daca ma contactati telefonic sau WhatsApp va ajut eu cu procesarea comenzii.