De peste 20 de ani de cand cercetez și studiez produse și terapii anticancer,  am constatat ca cel mai eficient remediu este Chippewa, cu șanse de peste 80% de vindecare. Mai am și alte cateva produse pe care eu le folosesc și le recomand în terapia anticancer: Kombucco Orientalis Cancer Clear și Advanced Liposomal C. Lista ramane deschisa.

Din păcate în ultimii ani am constatat că probabilitatea de vindecare a scăzut de la 80-90% pana la 60-70%. Comparativ cu tratamentele medicamentoase este oricum o probabilitate foarte mare, însă folosind aceleași remedii pe care le-am cercetat și studiat atâta timp nu am înțeles motivul pentru care șansele de vindecare au scăzut, până recent când toate informațiile au făcut click!

Vorbesc și ajut foarte mulți bolnavi de cancer. Cei care afla de remediile mele unii de la alții au încredere pentru ca au văzut ca alții s-au vindecat.

Nu același lucru se intampla cu clienții noi. Sunt întrebat de multe ori ce șanse de vindecare au și mai ales “ de ce sa am încredere în dv. cand am incercat produsul X și Y și nu a mers sau a mers puțin și apoi nu a mai mers?”

Întrebările sunt perfect justificate. Eu știu de atata timp studiind si tinand legatura cu mii, dacă nu zeci de mii de pacienți dar un client și pacient nou nu știe asta. Mai mult, încearcă diverse invenții care apar și dispar ca ciupercile după ploaie și apoi nu are încredere.

Încă un lucru important ca premisă la ce urmează sa va spun. Întotdeauna recomand ca Chippewa sa fie luat PANA LA VINDECARE COMPLETA. Aceasta este o regula de aur care trebuie neapărat respectată. Ba mai mult, după vindecare trebuie continuată cura încă o vreme cu dozaj minim pentru a elimina orice urma de celula canceroasa. În caz ca nu se continua poate aparea recidiva și nu acum ci chiar peste unul-doi ani.

Cei care întrerup tratamentul fie și temporar îți scad șansele de vindecare extrem de mult. De exemplu dacă aveau șansa de 60% de vindecare, la o întrerupere de tratament de o luna, șansele scad la 10%. majoritatea mor. Da,este atat de grav.

Exista studii care demonstrează că celula canceroasa de fapt este un virus. Daca plecam de la aceasta premisa atunci considerand Chippewa ca un antiviral, odată virusul recunoscand agentul care îl distruge, acesta se va proteja pe viitor. Celulele nedistruse în prima faza vor deveni treptat imune la tratament. De aceea la o revenire a administrării Chippewa efectul este foarte mult diminuat.

Acum sa revenim la motivul pentru care șansele de vindecare au început sa scada în ultima vreme. Ei bine are legatura cu multitudinea de remedii care au apărut în ultima perioada.

Da, este vorba de toate produsele – unele chiar funcționează o perioada – și dau sperante desarte bolnavilor. Eu am cercetat toți acești ani și nu am văzut alt produs sau combinatie de ceaiuri sau orice altceva care sa vindece precum Chippewa.

Așadar aceste produse afectează oarecum celula canceroasa, poate unele produse chiar elimina din tumoare dar nimeni nu se pune atat de usor cu cancerul. Cancerul are resurse nelimitate (celula canceroasa are telomerii setați pe infinit deci nu respecta limita Hayflick și se divid la infinit).

Ceea ce fac toate aceste minuni de produse nu fac decat sa invete celula canceroasa sa se apere astfel incat atunci cand eu îi dau bolnavului Chippewa, Kombucco Orientalis, Advanced Liposomal C și ce remedii mai consider eu ca are nevoie, lupta este mult mai grea.

Da dragii mei, lupta este mult mai grea tocmai pentru ca ati incercat și poate unele produse, terapii si remedii au funcționat într-o oarecare masura insa fără o vindecare lupta nu este încheiată și organismul este slăbit.

Așadar răspunsul la întrebarea din titlu este simplu:
1. Nu faceti pauza de Chippewa și respectați dozajul pe care vi-l recomand chiar dacă între timp vi se pare că va simtiti mai bine sau ca v-ați vindecat

2. Dacă va recomand alte produse fie ale mele, fie din comerț este bine sa le luați

3. Dacă folosiți și alte produse sa le luați în același timp cu Chippewa deoarece Chippewa nu va interfera cu acestea si nici cu radio sau chimioterapia.

Sanatate!

Cititi si