de Ciprian Cernat

Ah… Chippewa, sau „ceaiul indian” cum mai este el cunoscut… pe cat este de eficient in lupta cu cancerul, cu atat ii este mai greu in ziua de azi sa invinga aceasta maladie necrutatoare.

Ca e fiecare data cand vine un lot nou de Chippewa, pe langa testele de laborator, mi-am facut obiceiul sa il testez personal. Oricum fac periodic cate o cura de 2-3 luni dar loturile noi trebuie „degustate”. Stiu ca este amar si ca multi dintre dv. mi-ati spus ca nu va place gustul. Ei, acum, sanatatea cere sacrificii. Eu m-am obisnuit si am ajuns chiar sa imi placa. Cel putin efectele lui in ceea ce priveste detoxifierea, felul in care ma face sa ma simt merita orice fel de deranj din partea gustului. Este un rapost avantaje/dezavantaje net superior.

Dar sa revin la dozaj. In ultima vreme am constatat ca rata de vindecare a bolnavilor este in scadere. Am scris aici de ce: Nu o sa mai fie nimeni bolnav de cancer daca foloseste Chippewa.

Din fericire eficienta produsului nu a scazut. M-am asigurat personal de eficienta si calitatea fiecarui lot si cu toate acestea oamenii nu se mai vindeca la fel de rapid ca inainte. Chiar va rog sa cititi articolul acesta pentru a intelege ce s-a schimbat in ultimii 15 ani.

Asadar pentru ca Chippewa are acum de luptat cu o alimentatie dezastruoasa, un mediu mult mai poluat si ma refer aici nu doar la noxe ci si la poluare sonora, stres, medicamante, etc, lupta este mult mai grea. Toate aceste influente in timp se aduna, se sedimenteaza, organismul devine „incarcat” la propriu atat pe plan fizic cat si spiritual si Chippewa (alaturi de celelalte remedii pe care le recoamand pentru cancer) are de luptat in plus fata de lupta cu cancerul.

Solutia pe care in ultima vreme am testat-o este sa adaptez dozajul la noua existenta fizica umana pe aceasta planeta. Evident dozajele le gasiti pe sit-ul oficial www.chippewa.ro. Pentru cei care deja folosesc Chippewa procedati asa: daca rezultatele vi se par mai lente decat ar trebui, adaptati doza. Daca merge bine asa cum v-am recomadat initial puteti pastra dozajul existent.

De cateva zile am inceput sa recomand clientilor sa foloseasca noile doze pentru a creste sansele de vindecare asa cum erau ele acum 20 ani si mai mult.

Sanatate va doresc si nu uitati, intrati pe grupul meu anti-cancer daca aveti intrebari: https://www.facebook.com/groups/vindecarecancer/

Sit-ul oficial Chippewa, unde gasiti informatii despre produs dar si link-uri cu locurile de unde puteti cumpara: www.chippewa.ro

Pagina cu dozajele: http://chippewa.ro/dozaj-si-administrare/

Cititi si