Acesta este probabil cel mai important articol pe care il veti citi si care va va ajuta sa va vindecati de cancer.

Nimic nu este intamplator, nici faptul ca ati ajuns sa cititi aceste randuri. Cititi pana la sfarsit.

Macris-Printscreen Enciclopedie

Macrisul – „Aceasta planta bogata in antioxidanti localizeaza celulele canceroase din organism oprind evolutia cancerului” – „A Field Guide to Medicinal Plants and Herbs of Eastern and Central North America,”

Radacina de brustureStudii si studii si aceasta carte arata ca radacina de brusture are efecte apoptotice asupra celulelor canceroase si ca un compus numit benzaldehida gasit în radacina a ajutat la inhibarea celulelor tumorale.

Rădăcina de rubarba – Nu doar ca are proprietăți antiinflamatorii, dar extractul său are si proprietăți anticancerigene.

Coaja de ulm – intareste si calmeaza mucoasele si dizolva mucusul in exces din organe, tesuturi, ganglioni limfatici si terminatiile nervoase. De asemenea, ajuta la detoxifierea organismului si intretine oasele si articulatiile.

Nasturelul – contine phenylethylisothiocyanate (PEITC), care ii dau gustul specific amar. Studii stiintifice au aratat ca PEITC distruge celulele canceroase si previne agentii ce produc cancer sa fie metabolizati in carcinogeni. De asemenea stimuleaza activitatea enzimatica implicata in detoxifierea (eliminarea) carcinogenilor.

Trifoiul rosu – Este una dintre cele mai bogate surse de isoflavone, calciu, crom, magneziu, niacin, fosfor, potasiu, thiamin si vitamina C. Isoflavonele izolate din trofoi rosu au fost studiate pentru eficienta lor in tratarea mai multor forme de cancer. De asemenea, isoflavonele previn proliferarea celulelor canceroase dar si distrug celule canceroase. Testele arata ca aceasta planta protejeaza impotriva mai multor forme de cancer, inclusiv cancer la san.

Toate aceste proprietati anti-tumorale au fost indelung testate si verificate in vitro si in vivo.

Puteti folosi separat toate aceste plante in dieta dv. anti-cancer

Chippewa

INSA nimic nu se compara cu combinatia specifica in care acestea actioneaza sinergic intr-un singur compus: CHIPPEWA.

Chippewa – nu are nicio legatura cu remediile obisnuite „anti-cancer”

Bazat pe o reteta veche indiana ce continea initial doar o parte dintre aceste plante, am studiat peste 20 ani efectul sinergic al acestora crescandu-le exponential eficienta.

Sunteti bineveniti sa cumparati Chippewa de aici sau sa va alaturati grupului meu de pe Facebook unde mentin legatura cu foarte multi oameni, majoritatea pacienti bolnavi de cancer si clienti.

Este recomandt sa intrati pe grup pentru ca in afara de aceasta minunata combinatie de plante, Chippewa, folosesc pentru pacientii pe care ii ajut in lupta cu cancerul si alte remedii, metode, diete si terapii.
Sanatate!

Autor: Ciprian Cernat
(C) 2020

Cititi si