Numele meu este Ciprian Cernat. Sunt terapeut specializat in medicina integrativa urmand cursurile Universității Minnesota. De peste 20 de ani tratez bolnavi de cancer.

De asemenea am studiat oncologia integrativa la Universitatea Technion din Israel ghidat fiind de Dr. Noah Samuels si prof. Eram Ben-Arye de la facultatea de medicina a aceleiasi universitati.

Am pornit pe acest drum deoarece mi-am pierdut mama in fața acestei maladii. Medicina clasică nu a putut să o vindece chiar dacă resursele financiare ale familiei mele nu au fost o problema.

Această tragedie m-a determinat să caut o abordare diferită pentru tratamentul cancerului. Am studiat și cercetat medicina traditionala pe baza de plante. Bazandu-ma pe scolile traditionale din Orientul Mijlociu combinate cu Medicina Ayurvedica, Medicina Traditionala Chineza dar si Medicina Naturista Europeana, mi-am creat propriul protocol onco-terapeutic.

Protocolul terapeutic include 3 principii de bază:
1. Terapia Chippewa cu 8 principii active ce acționează sinergic pentru eliminarea masei tumorale. Acest produs nu este disponibil tot timpul anului;
2. Terapia cu Vitamina C lipozoma, varianta avansată creată de mine;
3. Terapia Kombucco Orientalis Cancer Clear pentru sustinerea organismului in lupta cu cancerul.

Produsele le gasiti pe www.emixir.ro.

Acest protocol functioneaza mult mai eficient daca se adapteaza dieta, si se consuma responsabil apa. Desi in ultima vreme din cauza modificarii mediului (aer, hrana, apa si utilizarea unor remedii in mod gresit) sansele de vindecare au scazut de la 80-90% la 60-70%, acest protocol creat de mine ramane unul dintre cele mai eficiente metode de a trata cancerul folosind oncologia integrativa. Mai mult chiar, acest protocol este intr-o continua evolutie, schimbare si adaptare la mediul oncologic din Romania.

Din pacate eu nu am putut sa imi salvez mama deoarece cand s-a imbolnavit nu aveam cunostintele necesare pentru a o salva. Imi voi pune in schimb in slujba bolnavilor de cancer toata experienta. In cei peste 20 ani de cand practic medicina si oncologia integrativa am reusit sa ajut la vindecarea a peste 60% dintre cei care mi-au urmat indicatiile.

Exista intr-adevar o multitudine de „remedii” aparute pe piata din dorinta de imbogatire sau pur si simplu din ignoranta. Multi „vraci” fara experienta nu-si dau seama ca fac mai mutl rau decat bine.

Exista uneori si genii care descopera remedii cu potential, pe care imi permit sa le adaptez, sa le optimizez si daca se dovedesc eficiente sa le adopt si sa le integrez in programul meu.

Am facut-o eu pentru ca dv. sa nu trebuiasca sa o faceti. Am testat mii de astfel de produse, am adunat experiente, am discutat cu pacienti. Va voi spune direct: dezamagirea este foarte mare atat referitoare la medicamentele oncologice cat si la tratamentele naturiste. Mai ales in medicina naturista pacientii sunt amagiti si secati de bani pana ajung la limita puterilor.

Multi bolnavi isi pierd speranta pentru ca incearca multe remedii si sunt dezamagiti. Cand am inceput, in 1994 nu existau astfel de sarlatani si puteam ajuta mai multi oameni. Faptul ca ati ajuns sa cititi aceste randuri nu este un lucru intamplator. Nimic nu este intamplator.

Initial faceam acest lucru benevol pentru cunostinte si familia extinsa. In timp insa deoarece cei care apelau la mine erau din ce in ce mai multi si viata imi era dedicata numai bolnavilor de cancer, am facut urmatorul pas pentru a-mi crea propriile branduri si firma.

Din 1994 mi-am facut firma SC ELA STAR impreuna cu tatal meu. Numele firmei este al mamei mele, „Ela” de la „Elena”. Mi-am facut firma pentru a putea aduce in cantitate mare remediile necesare din SUA, China si de oriunde este nevoie.

Mi-am inregistrat la OSIM brand-urile pe care le inventasem pentru ca incepeau sa vanda pe OLX produse false cu denumirea produselor mele. Am adaugat elemente de siguranta precum sigilii holografice pe produse pentru a evita falsurile.

Cel mai important lucru pentru un bolnav de cancer este timpul. Va puteti vindeca doar daca aveti timp si nu-l irositi.

Protocolul meu trebuie urmat cu strictete, fara pauza, la timp si in doza pe care v-o recomand. Atentie, fiecare caz este diferit, fiecare tratament este adaptat pentru fiecare bolnav in parte. Schimbati-va dieta si aveti incredere ca veti reusi.

Tineti legatura cu mine:

Cititi si