De peste 20 ani studiez piata produselor anti-cancer si pot spune ca pot face o sinteza a motivelor pentru care tratamentele anti-cancer nu functioneaza.

Multi spun ca nu functioneaza pentru ca nu sunt luate corect sau ca trebuie luate toate sau mai multe etc.

Exista o sumedenie de motive insa cele mai importante sunt:

  1. 99% din tratamente nu sunt efectiv eficiente pentru cancer, sunt doar amagiri;
  2. Din 1994 si pana azi au aparut mii de „vraci” care-mai-de-care cu remedii mai scoase din fundul curtii sau incropite pe prispa;
  3. Big Pahrma, marile lanturi farmaceutice au inceput sa-si dea seama ca lumea cauta remedii si se vindeca cu remedii alternative si a introdus propriile „studii” si „cercetari” pentru „produsele” lor de laborator – alte amagiri foarte costisitoare. Da, multa lume cauta produse cercetate, cu studii in spate si nu stie ca tocmai acelea nu sunt decat cea mai mare dezamagine. O sa-mi iau multe acuze pe tema asta dar DA, OAMENI BUNI, STUDIILE SUNT FACUTE DE EI pentru a NU SE VINDECA OAMENII DE CANCER! Cancerul este o maladie care este vaca buna de muls. Cum ar fi sa mergeti la doctor si sa va vindecati simplu, de cancer de de o banala gripa? Cate milioane ar pierde medicina?
  4. Au prea putine substante active si efectul asupra celulei canceroase este „apa de ploaie”
  5. Oamenii incearca diverse remedii-amagiri si cand ajung -de exemplu la mine- care stiu cum trebuie abordat cancerul nu mai au incredere si nici macar timp. E dureros sa vezi oameni chinuiti, jecmaniti de bani de acesti vulturi care vaneaza starvuri si le sug si ultimii bani 🙁

Articolul acesta nu este util pentru un bolnav de cancer dar multi sunt sceptici si nu cred ca dupa ce au incercat ‘jde mii de remedii chiar ar putea sa se vindece. BA DA, se poate si inca destul de usor dat fiind sa aveti timp suficient.

Prin anii 2000 cand ma ocupam cu cateva suplimente ce functionau sinergic sustinand atat organismul dar luptand viguros cu cancerul efectiv vindecand mii de oameni nu erau astfel de remedii aparute ca ciupercile dupa ploaie. Atunci oamenii aflau unii de la altii se se vindecau cu tratamentul meu simplu si mult mai ieftin decat multe altele si decat vizitele si tratamentele date de medicina clasica.

Tratamentul dat de mine este eficient impreuna cu dieta anti-cancer DAR ESTE ATAT DE PUTERNIC incat singur poate vindeca multe cazuri de cancer chiar daca dieta nu se respecta 100%.

Este foarte important ca pacientul sa aiba timp sa ia orice remediu i se da si daca boala avanseaza mai repede decat remediul, evident remediul este inutil. Astfel de remedii colcaie pe piata romaneasca fara limita.

Cautati-ma si pe facebook, in noul meu grup anti-cancer si va voi sfatui si ajuta pe cat ma tin puterile. Dozajul este important, sa consumati apa si sa tineti pe cat posibil un regim anti-cancer.

Sanatate!

Cititi si