Un excelent articol scris pe Express Press ne spune ca Lei Gong Teng sau Tunetul lui Dumnezeu, planta care vindeca efectiv cancerul este putin cunoscuta si utilizata deoarece nu se investesc bani in cercetare si reclama.

 

Desi folosita de sute de ani in medicina traditionala chineza, abia acum este descoperita si folosita de bolnavii de cancer din intreaga lume.

Din fericire, la noi in tara exista aceasta planta si poate fi si cumparata on-line: www.leigongteng.eu. Varianta est una extrem de eficienta si de usor de folosit si anume capsule cu extract.

Să acordăm mai multă atenţie plantelor care ne înconjoară şi despre care, se spune, Dumnezeu nu le-a creat întâmplător. Pe lângă faptul că e indicat să consumăm cât mai multe legume şi fructe în stare proaspătă, naturală, cercetătorii indică plantele în tratarea unor boli grave, precum cancerul, care, din păcate, continuă să facă ravagii în întreaga lume. Şi, cică, ar fi în China o plantă care, în 40 de zile vindecă – vindecă, nu ameliorează sau stopează! – cancerul. Lei gong teng aşa se numeşte planta şi, medicina tradiţională chineză o foloseşte de multe sute de ani în tratarea bolilor. Cercetările făcute la Masonic Cancer Center al Universităţii din Minnesota, arată că planta lei gong teng a îndepărtat la cobaii folosiţi orice urmă de cancer pancreatic! Se ştia că planta are proprietăţi miraculoase, dar că e atât de puternică nu-şi imaginau nici cercetătorii. Practic, ea ucide, ca să zic aşa, toate celulele tumorale. Dar, aşa cum tot afirmă cercetătorii, în plante, la nivel mondial, nu se investesc bani.

Sursă: Lei gong teng, planta care vindecă orice formă de cancer în 40 de zile

Cititi si