Intamplator mi-a atras atentia un articol despre vindecarea cancerului. Evident, in ultimii 20 ani tot gasesc si descopar tot felul de „minuni”.

Citind si analizand retata va pot spune ca puteti folosi reteta, este una sanatoasa cu exceptia cartofului care nu recomand a fi consumat crud.

Asadar sucul de legume este sanatos, il recomand si eu ca parte a dietei anti-cancer. Daca in plus pacientul renunta la proteina animala si consuma doar suc – nu doar cel din reteta – ci suc 100% natural preparat prin stoarcere acasa, in storcator atunci indiferent de suc, pacientul se vindeca de cancer. In plus trebuie sa aiba suficient timp sa consume sucurile.

Parrea mea este ca lupta fara ajutorul unor suplimente efectiv anti-cancer este una grea pentru pacient. Tratamentul meu il gasiti aici. Reteta folosita este citata mai jos impreuna cu sursa articolului original.

Ingrediente:
– 300 de grame de sfecla rosie
– 100 de grame de morcov
– 100 de grame de radacina de telina
– 70 de grame de cartof crud
– 30 de grame ridichi
Nota: Cartoful este optional, cu exceptia cancerului la ficat, unde joaca un rol important.Preparare :Pune toate ingredientele intr-un storcator si colecteaza sucul. Toarna-l intr-un recipient pe care il poti inchide si pastreaza-l la frigider.Sucul se bea pe tot parcursul zilei, cate putin, 1-2 inghititituri, pana cand se epuizeaza. Cantitatea este suficienta pentru o singura zi.De asemenea pe tot parcursul zilei trebuie sa inlocuiti apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzica, sunatoare).

Sursă: CELULELE CANCEROASE MOR ÎN 42 DE ZILE: UN TERAPEUT AUSTRIAC A VINDECAT PESTE 45 DE MII DE PACIENȚI CU ACEST SUC | AM Press

Cititi si