Nu e de mirare ca cei care aleg tratamentele chimice si radiatiile pentru a incerca sa vindece cancerul au succes limitat sau deloc.
Chinurile prin care trec bolnavii de cancer supusi unor astfel de tratamente sunt incomensurabile.

Chemoterapia are efecte distructive asupra organismului

Exista mult rau si mult chin pe aceasta lume si Dumnezeu este intotdeauna alegerea normala, aproape de natura. Cei ce si-au intors fata de la natura si de la Dumnezeu si au ales chinurile tratamenteleor chimice vor pieri precum se spune in Geneza 6:5-8:22. Domnul a ales sa curete pamantul de oameni ce si-au intors fata de la el si Noe a fost salvarea celor ce au venit pe arca.

Arca lui Noe, ultima sansa la salvare.

Arca, ultima speranta este un simbol si o sansa pentru cei ce aleg pe Domnul si calea naturala de vindecare. De aceea eu am tratat si vindecat multi oameni urmand directia data de natura si de Dumnezeu. De fapt vindecarile pe care le-am facut nu au fost facute de mine ci de oamenii care au crezut. Credeti si va veti vindeca. Nu credeti in mine, nu-i nevoie – credeti in voi si in Dumnezeu. Nici eu nu sunt nimic altceva decat o mana a Domnului si fac la fel ca voi vointe divina.
Biblia este plina de exemple, de ciume si dezastre naturale prin care Domnul incearca sa curete lumea de rau si necredinta. Si cancerul este tot un mod de purificare. Cu siguranta cei ce se vor intoarce la remediile naturale se vor vindeca. Cei ce vor ramane sa aleaga varianta cealalta vor disparea si poate in alta viata vor invata mai multe.

Dumnezeu, natura, sursa universala, energie… cum ii spuneti este alegerea dv. Ideea este sa fiti voi parte din natura si din VIATA!

Pentru cei ce nu cred in Dumnezeu, nici macar nu este nevoie sa crezi pentru a sti ca inteligenta universala are nevoie de voi sa fiti voi insisi si orice blocaj in aceasta directie, abatere de la calea naturala se reflecta intr-un final in starea voastra de sanatate. Eu am folosi suplimente, ceaiuri si remedii ce aduc organismul pe acea cale NATURALA. Nu am fostr adeptul tratamentelor chimice si radiatiilor pentru ca sunt periculoase insa chiar si cei ce au fost supusi acestor tratamente mai au o sansa daca pana nu e prea tarziu aleg varianta naturala. Ceaiurile Chippewa, Kombucco Orientalis, Advanced Liposomal C sunt remediile pe care le-as da cu draga inima si pot sa garantez vindecarea daca bonavul are destul timp sa le ia si respecta o schema de tratament. Da dragii mei, ceaiuri.
Stiu ca ceaiurile sunt blamate in ziua de azi pentru ca exista multi „falsi profeti” insa pentru cineva ca mine care si-a pierdut mama de copil in fata maladiei secolului, acesti vraci sunt usor de citit si n-au nici o valoare. Si da, ceaiuri pentru ca ceaiurile sunt natura si daca stii ce sa alegi din natura, aceasta este gradina Domnului care va poate vindeca de orice. Si eu am ales.

Cititi si