Intamplator am dat peste un sit ce pretinde a face tratament cu Moduloterapie. Nu stiu daca stiti dar „Moduloterapie” este marca inregistrata si nu are nimic de-a face cu pagina respectiva.

Singurul sit oficial care se ocupa serios cu tratament cu moduloterapie este sit-ul oficial www.moduloterapie.ro. Restul se folosesc de marca pentru a atrage fraieri la „tratamente cu lumina”.

Daca tot te semnezi „* LIGHT * MASTER * TEACHER * IOANA * BOBOCEA*” macar ai decenta si nu te folosi de marca inregistrata a altora ca ca vinzi lumina.

… si daca tot e sa dam citate arhaice: „Marcu 13
22. Caci se vor ridica cristosi mincinosi si proroci mincinosi. Ei vor face semne si minuni, ca sa insele, daca ar fi cu putinta, si pe cei alesi.”

 

MODULOTERAPIE (Terapia cu frecvente )Seria : LECTII DE LUMINA CUNOASTEREA INSEAMNA PUTERE ! Draga cetitorule ! (limbajul arhaic ,reaminteste vechimea acestor terapii)Te rog daca este posibil sa TE ROGI (RUGACIUNEA INIMII )inaintea acestei terapii ! apoi.. daca este posibil sa te descalti si cu picioarele goale danseaza pe pamant pentru IMPAMANTARE .

Sursă: MODULOTERAPIE (Terapia cu frecvente ) Bucuresti Romania | Cabinet individual „POWER KI\” (in curs de transformare in Centru de cercetare si ameliorare a sanatatii umane ) | Servicii medicale, Tratamente

Cititi si