Topul celor mai TOXICE iaurturi din supermarket-uri. Iată mizeria ce se ascunde în ele. Dupa ce vei citi asta vei renunta sa mai mananci asmenea produse
Asa suna un articol (sursa mai jos). Constat ca din ce in ce mai mult in presa nu mai sunt informatii utile ci numai titluri care sa atraga atentia cu orice pret. Daca as spune „descoperiti mizeria de articol si continutul acestuia” as face exact acelsi lucru ca si ei.
In schimb am scris un mic comentariu pe care sper sa-l aprobe. In caz ca nu, il aveti aici:
Depinde si CARE SUNT E-urile din iaurturi. Unele sunt extrem de periculoase precum E621 potentiatorul de arome si altele sunt efectiv inofensive precum acidul ascorbic.
Vai are 5 E-uri si poate e mai putin toxic decat ala cu un singur E. Antociani? Guma de guar? Scriem ca pun „mizerii” dar nu stim exact ce inseamna fiecare aditiv, unii dintre ei fiind toxici si altii nu.
De exemplu, amidonul nu e E… de asta nu scrie nimic. Phewww… cate sunt de aflat inainte de a scrie un articol bine documentar si cat se lupta oamenii cu cancerul pentru ca se imbolnavesc doar din motiv de … dezinformare.
De ingrediente modificate genetic ce sa mai spun. Scrie E deci trebuie sa fie toxic… nu e chiar asa. Personal am ajutat mii de oameni sa se vindece de cancer dar solutia vine din preventie; tratarea este mult mai grea.
Preventia vine din informare. Informati corect si complet. In plus copiii n-au nevoie de lactate – nu sunt sanatoase pentru ei, mai ales cele procesate.
Si de spus sunt multe, multe! Sanatate!